Sadece Tiyatro : tiyatrobiletim.com

Sadece Tiyatro : tiyatrobiletim.com

Nov 18
Sadece Tiyatro : tiyatrobiletim.com

tiyatrobiletim.com yeniden !

Konser, spor, sinema, diğer sanat dalları ile ilgili festivaller, vb. ETKİNLİKLERİNİN ARASINDA TİYATRONUZUN EMEKLERİNİN ve SEYİRCİNİZİN KAYBOLMASINA İZİN VERMEYİN

 

tiyatrobiletim.com hakkında kısa bilgi:

tiyatrobiletim.com sadece tiyatrocular tarafından hayata geçirilmiş, herhangi kar amacı gütmeyen, küçük – büyük tiyatro ekibi ayrımı yapmayan, sadece satan etkinliği değil tüm etkinlikleri ana sayfasında seyircisiyle buluşturan ve tiyatro ekiplerinin kendilerini tanıtmak için sınırsız alana sahip olacakları bir oluşumdur.

tiyatrobiletim.com, bilet alma deneyimini kişiselleştirerek seyircinin hizmetine sunan ve diğer majör online bilet satış sitelerinde olmayan seyircinin “koltuk seçimi” yapabileceği bir tiyatro bileti satış platformudur.

Web sitesi üzerinden kullanılabilen tiyatrobiletim.com, yalnızca kullanıcılar için değil, etkinlik sahipleri ve özellikle tiyatro ekipleri için de sağladığı pek çok yenilik ve kolaylıkla yepyeni bir platform.

tiyatrobiletim.com  sizlere neler sunuyor?

tiyatrobiletim.com, kullanıcılarına, diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine sadece tiyatro sloganıyla yola çıkmış sadece tiyatro bileti satışı yapan bir platform sağlar.

Yine, diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine seyirciye koltuğunu seçme imkanı sunar.

Yine, diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine, sitemizde yer alan herhangi bir etkinlik için, seyirci – ve hatta tiyatro ekipleri / etkinlik sahipleri birden fazla tıklama yapmak zorunda kalmaz. Tüm etkinlikler ana sayfamızda yer alacaktır. Bununla birlikte, diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine, sayfadaki kalabalıkta kaybolmazsınız. Her etkinlik yalnızca bir tık uzakta.

Çünkü tiyatrobiletim.com diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine, tiyatroya gerçekten değer vermektedir.

tiyatrobiletim.com ‘da kullanıcılar, diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine, etkinlik hakkında fazlaca bilgiye sahip olacaklardır. Çünkü tiyatrobiletim.com etkinlik sahiplerine etkinliklerini tanıtmak için, istedikleri kadar etkinlik fotoğrafı, video, yazı koyabilecekleri alanlar yaratmaktadır.

Tüm bu özellikleri bir arada bulunduran tiyatrobiletim.com, herkese basit, hızlı, güvenli ve kullanışlı bir bilet satın alma süreci sunar.

tiyatrobiletim.com , diğer elektronik bilet satış sitelerinin aksine izleyicinin ve etkinlik sahiplerinin tiyatro sevgisini birinci planda tutup, bu sanatsal paylaşımı uzun vadeli kılmak için, kullanıcılarına düzenli ve giderek artan bir indirim sistemini yürürlüğe koymuştur.

Altyapı kurulum çalışmaları E.S.E.K. ekibi tarafından sağlanmış olan tiyatrobiletim.com , sadece tiyatro emekçilerinin ve bu sistemi ayakta tutmaya çalışan gönüllü tiyatroseverlerin manevi ortaklığıyla kurulmuştur ve onlarla birlikte yürütülmektedir.

Hizmet bedeli olarak alınan bedel sadece bu platformun masraflarını çıkarmak içindir. Kar amacı gütmez.

tiyatrobiletim.com ile birlikte çalışmak isterseniz lütfen bizimle temasa geçin : destek@tiyatrobiletim.com

Tüm tiyatro ekiplerine, iyi oyunlar!