Bakırköy’de, Genç Tiyatro Ekipleri için Yeni ve Orjinal Bir Mekan

Bakırköy’de, Genç Tiyatro Ekipleri için Yeni ve Orjinal Bir Mekan

Jan 08

2007 yılından beri Bakırköy’de, çeşitli yerlerde faaliyetini sürdüren ve gerek bölgesel, gerekse Bakırköy ve civarına turne yapan ekipler için mekanlar üreten BSM ( Bakırköy Sanat Merkezi ) şimdi yeni mekanında özellikle Genç ekipler için ideal bir mekan yarattı.

Değiştirilebilir oturma düzeni ve iki taraflı, farklı platform tasarımında sahneleri ile, gösterilerini yapacak ekiplere değişik tarzlarda çalışma ve sahneleme alanlarını sunan BSM’nin yeni mekanı, geniş yelpazedeki seyirciye ulaşma konusunda istekli olan tiyatro ekipleri için alternatifli çözümler sunuyor.

Girişteki fuayesi ve kafesi ise hem günlük çalışmalarda rahat bir çalışma imkanı sunarken, gösteri zamanlarında seyircilere de gösteri öncesi, arası ve sonrasında konforlu bir ortam sağlıyor.

Özellikle, tiyatroya gönül vermiş, amatör / profesyonel tüm ekiplere kapısını çok uygun koşullarda açan Bakırköy Sanat Merkezi, gösteri sahneleri dışında 2000 metrekareye yayılmış, 4 ayrı çalışma, dans, bale salonu ile de hizmet vermektedir. İncirli caddesi üstüne 20 metre mesafede olan BSM’ne ulaşım da hemen tüm toplu ulaşım araçları ile çok kolay bir konumda.

Yer almak isteyen ekipler (0212) 572 65 72 nolu telefondan Bakırköy Sanat merkezi’ne ulaşabilir ve bilgi alabilirler.